receptarik

40 g maizeny si rozmiešajte s 2 vanilkovými cukrami a 3 1/2 dcl vody. Za stáleho miešania uvarte hustý puding. Nechajte takmer vychladnúť /nemá byť úplne studený, krém by sa mohol v spojení s maslom zraziť/.

Vyšľahajte spolu 150 g práškového cukru, 1 žĺtok, 1 lyžicu rumu, 1 lyžicu kakaa, 250 g masla a puding.

Pripravte si 3 až 4 balíky BB keksov. Keksíky natierajte krémom, spájajte a ukladajte si ich na plech. Celý rez potrite zvyšným krémom. 100 g čokolády /minimálne 60 %-ntnej/ si rozpustite vo vodnom kúpeli spolu s 50 g stuženého tuku. Rez čokoládou polejte a nechajte stuhnúť. V chladničke nechajte odležať minimálne 24 hodín /ideálne 48 hodín/, aby keksy zmäkli. Krájajte došikma.