Na prípravu týchto koláčikov budete potrebovať:
250 g semoliny /Semola di grano duro. Kúpite ju napríklad v nejakom obchode s talianskymi potravinami. Ja som ju kúpila v Bratislave „U Taliana“/, 100 g strúhaného kokosu, 100 g kryštálového cukru, 2 vajcia, 10 g prášku do pečiva, 60 ml slnečnicového oleja, 2 lyžičky vanilkovej arómy.
Všetky suroviny spracujte a tvarujte guľky /Ak ich chcete mať rovnaké, môžete si cesto vážiť. Váha jednej je 40 g/. Vyvaľkajte ich v práškovom cukre.
Ukladajte na plech vyložený papierom na pečenie a vložte do rúry vyhriatej na 180 °C. Po vychladnutí môžete ešte raz poprášiť práškovým cukrom.
Pridajte komentár ako prvý.