1 Salko dajte ohrievať nad paru. Pridajte 250 g čokolády /použila som 54,5 % – ntnú/ a miešajte metličkou, kým sa čokoláda nerozpustí.
100 g lieskovcov nasekajte nahrubo. 100 g keksov nalámte na malé kúsky /použila som BeBe keksy/. Lieskovce a aj keksy primiešajte do rozpustenej čokolády so Salkom.
Na plech si položte tortovú oblátku, na ktorú navrstvite pripravenú zmes. Prikryte druhou oblátkou. Zabaľte do potravinárskej fólie. Navrch položte napríklad druhý plech a zaťažte /ja som použila 3 kg cukru :)/. Uložte do chladničky cez noc. Aby sa vám rezy ľahšie krájali, nechajte ich odležať pri izbovej teplote aspoň hodinu. Takto odležané aj najlepšie chutia 🙂
Pridajte komentár ako prvý.