Najskôr si zomeľte 250 g keksíkov /napr. Bebe keksy, alebo nejaké karamelové/, zmiešajte s 200 g masla. Zmes natlačte na dno tortovej formy /priemer 23 cm/. Dajte stuhnúť do chladničky.
Pripravte si 20 g práškovej želatiny podľa návodu na obale /ja si ju pripravujem tak, že si najkôr zmiešam želatinu spolu s 0,5 dcl studenej vody, nechám napučať. A potom vo vodnom kúpeli želatinu rozpustím. Voda ale nesmie vrieť./.
250 ml šľahačky vyšľahajte, pridajte 250 mascarpone a kokosové mlieko /ja kupujem kokosové mlieko v Dm drogerie – Dm bio kokosové mlieko 400 ml/- iba stuhnutú časť, samotnú tekutinu približne iba 1 dcl. Mango si nakrájajte na malé kúsky. Pripravenú želatinu ihneď vlejte do krému a pridajte aj mango. Vylejte na stuhnutý základ. Vložte na niekoľko hodín do chladničky a ozdobne podľa vlastnej fantázie. Ja zvyknem vyšľahať 1 šľahačku spolu s mascarpone.
Pridajte komentár ako prvý.